Beste KWB-lid
Beste toneelliefhebber
Beste Toneel De Linde sympathisant,

Wegens gekende redenen zien we ons bij Kon. KWB Toneel De Linde Lembeek genoodzaakt om onze opvoering van “De Sprong”,waarvan de première voorzien was op vrijdag 6 november, uit te stellen naar een latere datum.

We kozen in augustus bewust voor deze kleinschalige productie met twee acteurs, een regisseur, een assistent en één technicus, om op een flexibele manier te kunnen schakelen bij een verwachte tweede golf van de Corona pandemie. Dit is nu aan de orde…jammerlijk genoeg.

De productie is op een paar details opvoeringsklaar, en kan op korte termijn opnieuw opgepikt worden, wat we dus ook willen doen. Indien het virus de cultuurwereld nog lang zou teistereren, houdt KWB Toneel De Linde zelfs een opvoering in openlucht tot de mogelijkheid. Maar, momenteel is dit nog koffiedik kijken.

Hou dus onze website, onze facebookpagina, je Kleine Raak, de pers in de gaten voor de nieuwe data van “De Sprong”, want…springen zullen we. “De Sprong” is een prachtig stuk van Paul Coppens, en verdient uw “applaus”.

Het KWB Bestuur bedankt al diegene die al een reservatie plaatsten, en sympathie betuigden voor onze inzet om in Lembeek in Coronatijd toneel te brengen.

Praktisch gezien spreekt het voor zich dat voor alle reservaties een terugbetaling volgt.

Tot slot wil ik vooral de productieploeg bedanken, Carine Provost, Rik Vanderkelen, maar zeker ook de acteurs Alaana Pirolo en Jo De Kee, die in ongezien moeilijke omstandigheden keihard gezwoegd hebben om “De Sprong” aan te leren. Met de broodnodige positieve mindset kijken we nu al uit naar de Corona-vrije opvoeringen van “De Sprong” met u in het publiek.

Zorg goed voor jezelf en voor mekaar en hopelijk tot snel…

Edwin, in naam van KWB Bestuur en Kon.KWB Toneel De Linde