Afterwork met Live muziek!


Gratis inkom !

Zomerterras met gin – wijn – Cava bar!

Diverse lekkere hapjes en drankjes! St-Feuillien bar!


Bij slecht weer gaat alles door in een grote tent

15u – DJ Frank & Ronny
16u – D’Hopmaten
18u – Les Poulains Flandriens
20u – The Kicks
22u – The Fools
00u – Les Breukes Boom Boom
02u – Mickey House

D’Hopmaten

Het ‘Halse dweilteam’ bestaat uit muzikanten uit Herfelingen,  Sint-Pieters-Leeuw en Halle. Ze staan garant voor ambiance en opzwepende muziek. In 2017 wonnen ze het internationaal dweilfestival dat doorging in Halle.

DJ Frank & Ronny

Een festival is niets zonder de nodige opwarmers🌞 Wel, daar zorgen Dj Frank & Ronny voor ! Dj Ronny draaide vooral in de jaren ‘80 bij Discobar Omega en DJ Frank in de jaren ‘90 bij 4-Level. Ze hebben beiden kilo’s vinyl tot op den draad versleten. Benieuwd hoe warm deze 2 afgedraaide kerels jullie krijgen ? Zorg dan dat je er op tijd bij bent 😁

Les Poulains Flandriens

Les Poulains Flandriens brengen akoestische versies van Belpop hits uit alle tijden en in alle stijlen. Vaak met een twist, maar telkens zeer herkenbaar.

The Kicks

The Kicks is een coverband uit het Pajottenland die met hun medleys elke keer opnieuw ambiance brengen op elk feest. Geen enkel liedje is hun teveel, van het repertoire van Bryan Adams tot Elvis Presley, naar de wel gekende klassiekers van studio 100. Om dan ook nog Robbie Williams en The Police te laten horen. Elke snaar wordt met veel gevoel gespeeld, elke slag wordt zorgvuldig geslagen. Bereid je maar voor op een magnifiek optreden.

The Fools

Sinds 2004 zorgen The FOOLS voor een groot spektakel op vele podia. Er is geen enkele song, geen, enkel genre en geen enkele frats die bij deze heren de revue nog niet is gepasseerd. Of toch… ?

Het concept van The FOOLS is zowel simpel als geniaal. Oerdegelijk kwaliteitsvol amusement voor jong en oud. Iedereen in het publiek wordt meegezogen in hun explosieve sneltrein van de meest uiteenlopende hits en bekende meebrullers “of all time”. Maar dan wel geheel op hun eigen creatieve manier.

“Ze komen, ze spelen en ze overwinnen!

Les Breukes BoomBoom

Deze Party DJ’S uit het Halse zijn al enkele jaren bezig en toveren elk feestje om tot een heuse party. Ze zijn berucht en gekend voor hun heerlijke beats en moves.

Voor ambiance in the room.
Iene nummero.
Les Breukes BoomBoom

DJ Mickey House

DJ Mickey House

Info volgt