Dat de Corona-tijd een nooit eerder “be-leefd” tijdperk is, is een under-statement.
Niet alleen ons familiaal leven, maar ook ons socio-cultureel leven is meer dan ooit zwaar geteisterd. Toch menen we dat het instand houden van socio-culturele activiteiten “zuurstof” kan bieden in ons “nieuw normaal leven”.

Uiteraard hopen we met zijn allen dat dit “nieuw normaal” snel weer zal om-tunen tot een “normaal” leven, maar… de realiteit noopt ons er momenteel toe om creatief te zijn, en Corona-proof activiteiten te gaan uitdokteren.

Dat we onze broodnodige leden niet hetzelfde jaarprogramma zullen kunnen aanbieden is dan ook duidelijk. Daarom, maar ook om jullie allen een hart onder de riem te steken, hebben we besloten ons werkingsgeld dat we puurden uit de Hutsepotkermis én het toneel van vorig jaar 100 % terug te geven aan onze leden, en jullie voor één jaar GRATIS lid te maken voor het werkingsjaar Sept 2020 tot juni 2021.

Als dàt niet straf is. Het spreekt voor zich dat we deze stunt niet ieder jaar zullen kunnen herhalen, maar… we hopen dat jullie aan dit “gebaar” zullen denken, wanneer we in September 2021 opnieuw vragen om je lidgeld te verlengen ? Het is een “dank u” voor het jaren vertrouwen in onze vereniging!

Nieuwe leden die nu willen aansluiten zullen uiteraard wél de jaarlijkse 30€ dienen te betalen op BE30 7995 1596 3311. Vergeet ook je gegevens niet door te sturen (naam, geboortedatum van je gezin naar kwblembeek1502@gmail.com of via deze pagina)