Reserveer hier je tickets voor ‘De Sprong’

Acteurs: Jo De Kee en Alaana Pirolo
Regie: Edwin Vandermeeren
Plaats: Pastorijtuin, Stationsstraat 2 in Lembeek (alternatief bij slecht weer)
Prijzen: 11 Euro per persoon. Voor KWB Lembeek leden en Open Doek leden is het 10 Eur per persoon.

Je kan hier je tickets reserveren voor een voorstelling op onderstaande data van De Sprong in de Pastorijtuin in Lembeek.
Per voorstelling zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar volgens de corona-veiligheidsmaatregelen die op dat moment geldig zijn.

De Sprong wordt op volgende data gespeeld in de Pastorijtuin (Stationsstraat 2):

  • donderdag 24 juni om 21u
  • vrijdag 25 juni om 21u (volzet)
  • donderdag 1 juli om 21u (volzet)
  • zondag 4 juli om 21u (volzet)
  • donderdag 5 augustus om 21u
  • vrijdag 6 augustus om 21u (volzet)
  • zaterdag 7 augustus om 21u (volzet)

“De Sprong” is een topstuk van Paul Coppens, waarvan we reeds de komédie “Schat, je bent een schat”, maar ook de tragikomedies “De Zetel” en “Wolk van Muggen” brachten.

Nee, het is dit keer geen komedie. We zagen deze productie als mogelijkheid om eens iets anders naar Lembeek te halen. Er zal een “lachje” zijn, maar dit is uiteraard niet het hoofddoel van dit prachtige stuk. Dat het de toneelliefhebbers zal bekoren, daar zijn we van overtuigd!!

Een Corona-proof voorstelling betekent dat we een volwaardige kwaliteitsvolle theaterproductie brengen met een beperkte productieploeg ( twee acteurs, regie, beperkt décor, en technische ploeg). Jo De Kee en Alaana Pirolo zullen de rollen voor hun rekening nemen. Edwin Vandermeeren maakte van zijn ge-anuleerde regie in Moerbeke gebruik om weer in de heimat aan de slag te gaan.

Dit betekent echter ook dat het aantal toegelaten publiek beperkt zal zijn, én enkel in uw bubbel de voorstelling zal kunnen bijwonen !!! Reservatie (en registratie) vooraf (met betaling vooraf) zal dan ook verplicht zijn!

In het geval van een eventuele heropflakkering van Corona, is dit een productie die we makkelijker kunnen verplaatsen naar een andere datum, desnoods naar een andere locatie.