Kon KWB Toneel De Linde heeft de repetities voor de november productie aangevangen. We kozen na het mooie, confronterende “De Sprong”, dat we deze zomer voor een kleine 500 toeschouwers brachten, voor het complete tegenovergestelde wat genre betreft, namelijk “de klucht”.

Ook hier trachten we echter kwaliteit na te streven, met de keuze voor “Mijn vrouw heet Maurice” van Raffy Shart, in bewerking van Frank De Kaey. De regie is in handen van Jonas Borremans. Jonas was voorheen hoofdzakelijk actief bij KT Weredi Lot, waar hij speelde, de jeugd en later ook de volwassenen regisseerde, en ook bestuurslid is.

Bij Volharding, Cantimpre en de Moedige Strijders was hij reeds actief. Edwin liep hem tegen het lijf deze groepen als acteur en als regisseur. Zo kwam in een duister foyergesprek al snel een “uitstapje” naar Lembeek ter sprake. De klucht is voor Jonas een ware speeltuin, die eigenlijk ook zijn specialiteit is geworden,
alhoewel hij ook bij jeugdproducties gekend staat om populaire musicals om te tunen tot pareltjes.

Bij deze “Mijn vrouw heet Maurice” zal Jonas alle registers opentrekken om de lach op te wekken in onze zaal De Kring. We spelen op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november, alsook op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 November.

Reserveren blijft uit corona-voorzorgmaatregelen verplicht. We beperken uit voorzichtigheid ook onze beschikbare plaatsen per opvoering, waardoor een extra
voorstelling werd ingepland. Je zal blijven kunnen reserveren op de hobbybeurs tijdens het weekend van de jaarmarkt van Lembeek (tot nog toe gaat die nog steeds door).

Vanaf maandag 20 oktober kan er gebeld worden op het nummer 0485 50 69 56 tussen 18u30 en 19o30 voor reservatie, of NOG BETER je gaat naar onze
website www.kwblembeek.be en www.toneeldelinde.be en reserveert daar je ticket.

Een echte “kaart” krijg je niet meer, wel een bevestiging van je reservatie, … eigenlijk te vergelijken wanneer je een professionele opvoering boekt.
Wees gerust…het zal zichzelf uitwijzen.

Noteer nu dus reeds de data in je agenda voor “Mijn vrouw heet Maurice”.