Zondag 5 september mochten we onze ‘kids’ terug verwelkomen om ons jaarprogramma voor te stellen. Vele blije gezichten, maar toch met een klein hartje omtrent de corona willen wij jullie eveneens reeds laten genieten van ons komend programma:

Blind verrast: Wil je iemand door onze kids op een leuke manier verrassen? Is het nu voor een verjaardag, doop, x-aantal jaar gehuwd, zomaar,… wij staan voor jullie klaar. (deze activiteit loopt door gedurende het hele jaar)

Pre-acting Class: We gaan op 6 oktober van start met onze nieuwkomers. Kinderen onder de 14 jaar die een toneelkriebel voelen en willen schitteren op  toonmomenten, willen we gedurende elke woensdag van 14u30-15u30 (Zaal De Kring – niet tijdens schoolvakanties) de kneepjes van het vak aanleren. Dit zal onder andere gebeuren door verschillende workshops aan te bieden: impro, stemgebruik, bewegen, ….

Griezelwandeling: Op 30 oktober zullen onze kids jullie entertainen tijdens een wandeling in Lembeek. We gaan samen op zoek naar de moordenaar.
Kerstmarkt : Jaarlijks gaan onze kids op weekend in Haenenbos om zich extra te kunnen inleven in hun rol, graag staan we op de kerstmarkt om dit een stukje te bekostigen.

De Vloek van Macbeth: Door wat veranderen in onze groep hebben we onze productie van Robin Hood even in de schuif gelegd. Tijdens de vakantie hebben we enorm veel stukken gelezen, maar nu is de kogel door de kerk. Onze Jeugd zal schitteren het laatste weekend van April met ‘De Vloek van Macbeth’

Willen jullie niets missen van onze kids, noteer deze data reeds in jullie agenda:
17 oktober : Jaarmarkt
30 oktober: Griezelwandeling (in samenwerking met Den Bond)
5 december: Kerstmarkt (hopelijk gaat deze kunnen doorgaan)
29 april – 01 mei : opvoering ‘De Vloek van Macbeth’