Afterwork met Live muziek!


Gratis inkom !

Zomerterras met Gin – Wijn – Cava bar!

Diverse lekkere hapjes en drankjes!

Lindemans Tarot, Adriaan Brouwer en Ename bar!


Bij slecht weer gaat alles overdekt door

Rune

De Hopmaten

18u – Aïssa

19u – The Mighty Moustaches

20u30 – The Mates

22u30 – Pussy Willow

00u30 – Dj Squirre

01u30 – Dj Aquaholic

Rune

Rune

De Hopmaten

De Hopmaten

Twee jaar geleden openden de Hopmaten onze allereerste D’Achtermet.
Ze zetten meteen de toon van onze festivals met ambiance en top artiesten.
Dit jaar spelen ze opnieuw (uur nog te bepalen) hun repertoire op het plein tussen het volk. Dit beloofd alweer een top moment te worden!

Aïssa

Aïssa

Aïssa is een opmerkelijke zangeres die haar eigen stempel drukt op de muziekscene met haar betoverende persoonlijkheid.

Met haar krachtige stem en meeslepende performances neemt Aïssa haar publiek mee op een onvergetelijke reis. Ze brengt een mengeling van verschillende genre’s, die ze op een verfrissende manier weet te combineren.

Van bekende meezingers tot eigen werk. Met elk optreden weet Aïssa haar publiek te betoveren met haar prachtige stem en onmiskenbare talent.

The Mighty Moustaches

The Mighty Moustaches

The Mighty Moustaches brengen Vlaamse Rock ‘pur sang’!

Gebeten door talrijke voorbeelden uit de Vlaamse Rockgeschiedenis brengen The Mighty Moustaches hun eigen verhaal.

Begin almaar te sparen voor wat dons op die bovenlip om niet op te vallen tussen al die meezingende snorren.

The Mates

The Mates

Goede wijn behoeft geen krans. Dat zullen deze ervaren muzikanten geweten hebben toen ze in augustus van 2016 de koppen bijeen staken om een origineel concept van covers in mekaar te steken. Bassist Guido Sergooris en gitarist William Jans waren de grondleggers van de Nederlandstalige popgroep ‘Toast’ en vinden elkaar nu terug bij The Mates. Hedwig Demesmaeker richtte eind jaren 90 de groep ‘Splinter’ op, samen met…Guido Sergooris. Het trio dat uit deze bekende bands nu een nieuwe groep heeft gevormd, wordt verder aangevuld met drummer Herwig “Wigge” Sunaert en backing-vocalist/percussionist Daniel Robbrecht. The Mates wil niet zomaar de zoveelste coverband zijn en dokterden daarom een origineel concept uit: de grootste namen uit de 60’s en de 70’s worden verenigd in een reeks medleys met nummers die in ieders geheugen gegrift staan. Het publiek wordt getrakteerd op o.a. CCR, Beatles, Doobie Brothers, The Stones, The Kinks, Queen, Bryan Adams, U2, Bowie, Springsteen. Kortom, teveel om op te noemen. Kortom, The Mates nemen u mee op een reis door de tijd met de beste en leukste nummers van de meest gekende artiesten.

PussyWillow

PussyWillow

Belgian all-round coverband “Pussy Willow” brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met “all-time” pop, rock & dance songs van vroeger en nu.
De groep bestaat uit drie broers, een bassende virtuoos, een Italiaans drumwonder en vier verleidelijke danseressen.

Beleef de “Pop-Rock-Rollercoaster”, de “Can’t-Stop-Dance-Experience”, gedrenkt in pure originaliteit, gecoverd in ware showcasestijl.